Nieuw seizoen Overspel!
Op zaterdag 26 oktober start het nieuwe seizoen van 'Overspel'!

 

Check hieronder de trailer.

 

In het eerste seizoen van ‘Overspel’ is de jonge fotografe Iris (Sylvia Hoeks) getrouwd met Pepijn (Ramsey Nasr), een succesvolle officier van justitie. Dan wordt ze tot over haar oren verliefd op Willem (Fedja van Huêt). Willem is niet zomaar iemand, maar de advocaat van de dubieuze vastgoedmagnaat Couwenberg (Kees Prins), met wie Pepijn namens het OM juist in een juridisch gevecht verwikkeld is. Iris en Willem weten dit aanvankelijk niet van elkaar en beginnen een hartstochtelijke affaire.

Als duidelijk wordt hoe de kaarten liggen, komt Iris dubbel klem te zitten. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde. Een ingewikkeld spel van hoogoplopende emoties, conflicterende belangen en juridische verwikkelingen begint, waarbij de inzet hoog is. Ook Willem is getrouwd, heeft kinderen en is uiterste loyaliteit verschuldigd aan zijn cliënt Couwenberg. De ontwikkelingen zijn pijnlijk en tenslotte zelfs gevaarlijk, wanneer er een raadselachtige moord plaatsvindt.

‘Overspel’, een psychologische thriller over een onmogelijke liefde. Vanaf zaterdag 10 augustus 2013 kun je weer elf weken lang genieten van de eerste serie van Overspel. Deze psychologische thriller is elke zaterdag rond 00.10 uur (na Studio Sport) te zien bij de VARA op Nederland 1.

 

Vanaf zaterdag 26 oktober zijn de nieuwe afleverngen te zien om 21.20uur op Nederland 1.

Regie: Frank Ketelaar, Dana Nechushtan, Arno Dierickx.
Karakters en verhaallijnen: Frank Ketelaar, Robert Kievit.
Scenario: Frank Ketelaar.
Uitvoerend producent: Remmelt Remmelts.

Cast: Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Kees Prins, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen, Bert Luppes, Guido Pollemans, Jeffrey Hamilton, Sigrid ten Napel, Trudy de Jong, Mohammed Azaay, Marleen Scholten e.a.